Ο ειδήμων στα οικονομικά ζητήματα δημοσιογράφος Ερίκ Ισραήλεβιτς, 56 ετών, με 74% του συνόλου των εγκύρων ψήφων της γενικής συνέλευσης του δημοσιογραφικού προσωπικού της Μοντ είναι ο 10ος κατά σειράν διευθυντής της στα θέματα σύνταξης. Η γενική συνέλευση του δημοσιογραφικού προσωπικού της Μοντ αποτελεί την Εταιρεία Συντακτών της Μοντ.

Η Μοντ είναι αυτήν την εβδομάδα το τρίτο κατά σειράν παρισινό έντυπο διεθνούς εμβέλειας που αλλάζει η δημοσιογραφική του διεύθυνση. Προηγήθηκε η ανάθεση της διεύθυνσης σύνταξης του περιοδικού Νουβέλ Ομπσερβατέρ στον Λοράν Ζοφρέν, ενώ την εφημερίδα Λιμπερασιόν εφεξής θα διευθύνει ο δημοσιογράφος Νικολά Ντεμοράν.

Στην υποψηφιότητα Ισραήλεβιτς συνέκλιναν τρείς μέτοχοι της ιστορικής γαλλικής εφημερίδας, ο τραπεζίτης Ματιέ Πιγκάς, ο επιχειρηματίας-μαικήνας Πιέρ Μπερζέ κι ο ειδικός στα θέματα πληροφορικής, Ξαβιέ Νιέλ, που έχουν πλειοψηφικό πακέτο μετοχών μετά τον Νοέμβριο του '10.

Τελευταία, τη Μοντ διηύθυνε δημοσιογραφικά ο 50χρονος Ερίκ Φοτορινό.

Ο Ισραήλεβιτς έχει θητεύσει στα οικονομικά φύλλα Λα Τριμπίν και Λες Εκό, ενώ ήταν από πολλών ετών αρχισυντάκτης του οικονομικού τμήματος της Μοντ.

Η Μοντ το '09 είχε διανομή 412 χιλιάδων φύλλων. Μία διεθνής έκδοσή της είναι το Κουριέ Ιντερνασιονάλ, ενώ μία έκδοση γιά τα τηλεοπτικά είναι το Τελεράμα.