Δριμεία κριτική δέχεται ένας ραδιοφωνικός σταθμός από τη Νέα Ζηλανδία, εξ αιτίας ενός διαγωνισμού με πρωτότυπο έπαθλο, που αφορά τους άνδρες ακροατές.

Συγκεκριμένα το βραβείο είναι μία σύζυγος από την Ουκρανία.

Φυσικά, όχι μία οποιαδήποτε κοπέλα, αλλά αυτή που θα διαλέξει ο ίδιος ο νικητής, αφού περάσει, με έξοδα του αυστραλιανού "The Rock FM", 12 μέρες στη συγκεκριμένη χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Το δώρο περιλαμβάνει τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής, αλλά και αρκετά εξτρά χρήματα, για να μπορέσει ο γαμπρός, να διασκεδάσει την υποψήφια νύφη.

Την υποψήφια σύζυγό του θα τη γνωρίσει μέσω ενός ουκρανικού γραφείου συνοικεσίων, που έχει «επιφορτιστεί» να βρει στο νικητή την κατάλληλη νύφη.

"Αλήθεια θα γίνει και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που δε θα μπορούν να κρατηθούν", αναφέρει ο "The Rock FM" στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα, εξηγεί ότι ο διαγωνισμός δεν αναφέρεται σε όλους και για να αποκλειστούν οι απεγνωσμένοι, έχουν δημιουργήσει μία ειδική αίτηση, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσει ο υποψήφιος γαμπρός.

"Αν ενδιαφέρεστε για τα ιερά δεσμά του γάμου με μία ‘καυτή’ αλλοδαπή, συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Το γεγονός ότι τα ονόματα και οι φωτογραφίες των υποψήφιων γαμπρών δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του σταθμού, δεν έχει πτοήσει αρκετούς Νεοζηλανδούς που έχουν συμπληρώσει τις αιτήσεις.