Δύο ακόμα διαδηλωτές σκοτώθηκαν απόψε στο Άντεν, την μεγαλύτερη πόλη της νότιας Υεμένης κατά την διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους επτά από την Τετάρτη, όταν ξεκίνησαν οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.  

Το ένα από τα θύματα συμμετείχε σε διαδήλωση κατά του καθεστώτος στη συνοικία Χορ Μακσάρ, ενώ άλλος ένας διαδηλωτής έπεσε νεκρός σε συγκρούσεις που σημειώθηκαν στη συνοικία Σεΐχ Οτμάν.

Επίσης δύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν στην πόλη Τάιζ της Υεμένης, νότια της πρωτεύουσας Σαναά, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο πέταξαν μία χειροβομβίδα εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις νέες διαδηλώσεις που οργανώθηκαν απόψε στην πόλη, με κεντρικό σύνθημα "ο λαός θέλει την πτώση του καθεστώτος".

Οι άγνωστοι είχαν στόχο χιλιάδες ανθρώπους που είναι μαζεμένοι για έβδομη συνεχόμενη ημέρα στην πλατεία Χουρίγια της πόλης --την οποία έχουν μετονομάσει σε "Πλατεία Ελευθερίας", από την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.

Αναφέρεται επίσης ότι τρεις αντικυβερνητικοί διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα από πυροβολισμούς στην πόλη Αντεν, στη νότια Υεμένη, όπως μετέδωσε το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο δεκάδες είναι οι τραυματίες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Ρόιτερς ότι έχουν ξεσπάσει βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή Χορ Μάκσαρ του Αντεν.