Σε 12ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην εραστής της εκκεντρικής δισεκατομμυριούχου του Νίνα Γουάνγκ, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την πλαστογράφηση της διαθήκης της, χάρη στην οποία κληρονόμησε 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο 53χρονος, σήμερα, Πίτερ Τσαν υπήρξε για πολλά χρόνια εραστής της «πλουσιότερης γυναίκας της Ασίας», γνωστής και ως «Little Sweetie».

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη, έκρινε ότι μετά το θάνατό της, το 2007, πλαστογράφησε τη διαθήκη της κατά 23 χρόνια μεγαλύτερής του συντρόφου του, κάτι που του επέτρεψε να βάλει χέρι στην αμύθητη περιουσία της. 

Στην απόφαση ο Τσαν αποκαλείται «αναίσχυντος» και «αχρείος» που εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη της Γουάνγκ στο πρόσωπό του ενώ επισημαίνεται πως «ούτε για μια στιγμή δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας».

Ο Τσαν, πρώην δάσκαλος του Φενγκ - Σούι, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του άκουσε ανέκφραστος την απόφαση του δικαστηρίου που πλέον τον αφήνει απένταρο αλλά και τον αναγκάζει να περάσει τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής του πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

TAGS