Στην σύλληψη 39χρονου από την Πάφο, ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής στην κοινότητα των Μανδριών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Πάφου, μετά από υπόθεση βιασμού που εξετάζουν σε βάρος νεαρής Βρετανίδας τουρίστριας.

Συγκεκριμένα στις 5:30 τα ξημερώματα 23χρονη Βρετανίδα ενώ βρισκόταν σε μπαρ στην κοινότητα των Μαντριών μαζί με τον 39χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, και ύστερα από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, ο 39χρονος μετά την αποχώρηση των θαμώνων, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της,  την  οδήγησε σε μικρό τροχόσπιτο που εφάπτεται με το μπαρ και ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς την θέληση της.

Μετά την καταγγελία μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων επισκέφτηκαν την σκηνή. Η παραπονούμενη ακολούθως εξετάστηκε από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία διαπίστωσε πως η 23χρονη δεν έφερε οποιαδήποτε εξωτερική κάκωση.

Στις 9:20 το πρωί η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του μπαρ ως ύποπτο για την υπόθεση του βιασμού σε βάρος της 23χρονης τουρίστριας.

Ο 39χρονος αρνείται την διάπραξη του αδικήματος του βιασμού και ανέφερε ότι ήρθε σε συνουσία μαζί της, με την θέληση της.

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση.