current views are: 1

15 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση00:01

Κύπρος: Ρώσος τουρίστας κατήγγειλε επίθεση και ληστεία από 5 αγνώστους

Υπόθεση ληστείας Ρώσου τουρίστα εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Δημοσίευση 00:01’
αρθρο-newpost

Υπόθεση ληστείας Ρώσου τουρίστα εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Υπόθεση ληστείας Ρώσου τουρίστα εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο Ρώσος τουρίστας, ενώ περπατούσε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής επί της οδού Παλαίπαφου, πέντε άγνωστα νεαρά πρόσωπα του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και πιστωτικές κάρτες.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως έφερε μικρο-εκδορές και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη. Η αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό των πέντε νεαρών.

Στο μεταξύ, υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον Κύπριου της Νοτίου Αφρικής ηλικίας 38 ετών εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ενώ περπατούσε στην οδό Αγίου Αντωνίου δύο νεαροί του επιτέθηκαν. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως έφερε εκδορές και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη. Η αστυνομία ύστερα από  έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων από τη Βρετανία εκ των οποίων ο ένας είναι στρατιώτης ηλικίας 36 ετών, ενώ τα στοιχεία του δεύτερου που επίσης είναι από τη Βρετανία ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί.

Εξάλλου, ιδιοκτήτης κατοικίας Ελληνοκύπριος ηλικίας 29 ετών, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν γύρω στα μεσάνυκτα την κατοικία του, που βρίσκεται στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο και απέσπασαν απ’  αυτήν ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3. Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και ύστερα από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από την αλουμινένια πόρτα της κουζίνας την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

 


σχετικα αρθρα