Η 23η Ιουλίου ξημέρωσε και βρήκε τη Βρετανία να ζει το όνειρό της...Ο τρίτος διάδοχος του βασιλικού θρόνου γεννήθηκε και μάλιστα όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ταμπλόιντ πρόκειται για τον βαρύτερο διάδοχο των τελευταίων 100 χρόνων!
 
Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο βρετανικής εφημερίδας που άλλαξε το τίτλο της από The Sun σε The Son (δηλαδή ο γιος)...
 
 
Οι γονείς πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ απολαμβάνουν την κάθε στιγμή...ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μάλιστα πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο St Mary's σε διπλανό δωμάτιο από αυτό της συζύγου του και του υιού τους. 
 
Ο γυναικολόγος της βασιλικής οικογένειας επισκέφθηκε το πρωί την Κέιτ Μίντλετον για να την εξετάσει και σύμφωνα με εκτιμήσεις μητέρα και υιος ίσως να πάρουν εξιτήριο ακόμα και σήμερα το απόγευμα. Την υπόθεση αυτή ενισχύει και η παρουσία της βασιλικής κομμώτριας στο νοσοκομείο καθώς εκτιμάται πως ίσως προετοιμάζει την έξοδο της Κέιτ Μίντλετον
 
 
Από νωρίς το πρωί βρετανοί πολίτες συρρέουν έξω από το μαιευτήριο για να αφήσουν ένα δώρο προς το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 
 
 
Τα πανηγύρια κράτησαν μέχρι πρωίας και τα απομεινάρια είναι φανερά με το πρώτο φως της ημέρας...
 
 
Η είδηση της γέννησης του βασιλικού βρέφους γιορτάστηκε σε κάθε άκρη της γης...Εν πλώ από το βρετανικό ναυτικό
 
 
Στους καταρράκτες του Νιαγάρα
 
 
Στον Καναδά και την Αυστραλία...
 
 
 
Και αν μέχρι χθες τα γραφεία στοιχημάτων μονοπωλούσαν τα στοιχήματα για το φύλο σήμερα κάνουν χρυσές δουλειές με το όνομα του διαδόχου. Τζέιμς, Τζορτ και Χένρι φαίνεται πως είναι τα επικρατέστερα. 
 
 
 
Ήδη πάντως το βασιλικό βρέφος έχει πάρει τον τίτλο «Βασιλική Υψηλότης» και Πρίγκιπας (όνομα) του Κέιμπριτζ. 
 
Κάμερες και δημοσιογράφοι παραμένουν έξω από το νοσοκομείο ενώ η φρενίτιδα των Βρετανών καλά κρατεί. Η αγωνία τώρα είναι να δουν το πρόσωπο του βασιλικού βρέφους. 
 
 
Για το λόγο αυτό μια γραφίστρια έφτιαξε μια ψηφιακή φωτογραφία βασιζόμενη στα χαρακτηριστικά των γονιών του.