«Στην πυρά» παρέδωσαν άγνωστοι αυτοκίνητο τις μεταμεσονύχτιες ώρας στην περιοχή Γερμασόγειας. Παραπονούμενος για τον εμπρησμό είναι ύποπτος, που τελεί υπό σύλληψη για διαρρήξεις και κλοπές. Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεμεσό. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο που ανήκει σε ύποπτο για διαρρήξεις και κλοπές, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα τέθηκε στις 2.30 τη νύχτα, την ώρα που αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία όπου διέμεινε, πριν τη σύλληψη του, ο ιδιοκτήτης του. Η αξία του αυτοκινήτου που έγινε στόχος των εμπρηστών, υπολογίζεται στις 10 χιλιάδες ευρώ. Ζημιές υπέστη και το γκαράζ της κατοικίας, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί. 

Από τις έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο με εύφλεκτη ύλη και το πυρπόλησαν. Ο παραπονούμενος δηλώνει άγνοια για την ταυτότητα των δραστών και τα «ελατήρια» της ενέργειάς του. Εντούτοις οι ανακριτές, είναι πεπεισμένοι ότι οι εμπρηστές κινήθηκαν εναντίον του με εκδικητική διάθεση. για υποθέσεις αφορούν την παράνομη του δραστηριότητα.