Ένας νεαρός τραγουδιστής ο Έβαν Έμορι, φυλακίστηκε και αντιμετωπίζει ποινή 20 ετών, επειδή είχε την φαεινή ιδέα να αντιγράψει την Φίμπι, από την τηλεοπτική σειρά “φιλαράκια”.

Έτσι τραγούδησε μέσα σε μία τάξη δημοτικού σχολείου, βιντεοσκόπησε τα παιδιά, που τραγουδούσαν μαζί του και στην συνέχεια στην ίδια τάξη κατάγραψε ένα τραγούδι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ο τραγουδιστής αποδείχθηκε ότι έχει και σκηνοθετικές ανησυχίες, καθώς μόνταρε τα δύο βίντεο και στο τελικό αποτέλεσμα, φαίνεται τα παιδιά να χορεύουν και να διασκεδάζουν με το δεύτερο τραγούδι, όπου μιμείται την διάσημη Φίμπι από την σειρά “Φιλαράκια”.

Το μονταρισμένο βιντεάκι ανέβηκε στο You Tube, από τον ίδιο τον Έβαν, ο οποίος το θεώρησε αστείο και πολύ σύντομα έγινε επιτυχία.

Όμως υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά των γονιών και έτσι ο Έβαν φυλακίστηκε και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα.

Το περιστατικό έγινε στο δημοτικό σχολείο Βeechnau της Ranenna στην περιοχή Muskegon, των ΗΠΑ και οι αρχές κατηγορούν τον Έβαν ότι χρησιμοποίησε τα ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα ότι κατασκεύασε υλικό παιδικής πορνογραφίας και το ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Επίσης έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook, για την υποστήριξη του Κέβιν, η οποία αριθμεί 2.622 μέλη και ονομάζεται “ Free Evan Emory “, όπου τα περισσότερα σχόλια είναι επικριτικά και θεωρούν υπερβολική την αντίδραση εναντίων του νεαρού.