Μία πρωτοποριακή καμπάνια λάνσαρε η βραζιλιάνικη φίρμα εσωρούχων Hope, με την οποία καταφέρνει να φέρει κοντά την Αριστερά με τη Δεξιά και να ενώσει πολιτικούς αντιπάλους. Κι όλα αυτά με καμβά έναν… στηθόδεσμο!

Ο ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους και ο σοσιαλιστής εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες απεικονίζονται μαζί στο στήθος ενός μοντέλου με μία έκφραση μάλλον δυσαρέσκειας. Κάτω από τη φωτογραφία το σλόγκαν γράφει: «Αριστερά και Δεξιά μαζί».

Σε άλλες φωτογραφίες της καμπάνιας βρίσκονται μαζί ο Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Φιντέλ Κάστρο και η Μάργκαρετ Θάτσερ με τον Τσε Γκεβάρα.

Η εταιρεία Hope είναι γνωστή για τις αμφιλογόμενες και προκλητικές διαφημίσεις της. Μάλιστα, το 2011 η τηλεοπτική διαφήμιση με πρωταγωνίστρια τη Ζιζέλ είχε χαρακτηριστεί σεξιστική, καθώς έδειχνε το μοντέλο να απολογείται στον σύντροφό της ότι τράκαρε το αυτοκίνητό του, υπερχρέωσε την πιστωτική του κάρτα και κάλεσε τη μητέρα της να μείνει στο σπίτι τους. Από την πλευρά τους, αξιωματούχοι της κυβέρνησης είχαν εκδόσει τότε ανακοίνωση για απόσυρση της διαφήμισης μετά από σωρεία διαμαρτυριών από θεατές.