Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εισήχθη αργά το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και μετά από συμβουλές συναδέλφων βουλευτών.

Σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Δρ. Ευαγόρα Νικολαϊδη, ακολουθήθηκε η διαδικασία παρακολούθησης και εξετάσεων που εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι μέχρι τώρα εξετάσεις δεν είναι ανησυχητικές και θα επαναληφθούν και αργότερα, καταλήγει η δήλωση.

Η σημερινή μέρα είχε και για τον κ. Κυπριανού βαρύ πρόγραμμα, αφού στη Βουλή των Αντιπροσώπων συζητήθηκε το Κυπριακό, λίγο πριν η Κύπρος εισέλθει σε προεκλογική περίοδο,  συζήτηση που προκάλεσε ουκ ολίγες εντάσεις στο σώμα. Επίσης σήμερα, η αντιπολίτευση και το συμπολιτευόμενο ΔΗΚΟ ψήφισαν υπέρ της ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο “Συνεταιρισμό για την Ειρήνη” του ΝΑΤΟ, απόφαση που -κατά πάσα πιθανότητα- θα “μπλοκάρει με βέτο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (και προκάτοχος του κ. Κυπριανού στο ΑΚΕΛ), Δημήτρης Χριστόφιας.