current views are: 1

26 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση11:10

Δημιουργεί ξεχωριστά κολυμβητήρια για άνδρες και γυναίκες ο Ερντογάν!

Ακούν και δεν πιστεύουν στα αυτιά τους οι Τούρκοι πολίτες τα όσα δηλώνει ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Δημοσίευση 11:10’
αρθρο-newpost

Ακούν και δεν πιστεύουν στα αυτιά τους οι Τούρκοι πολίτες τα όσα δηλώνει ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ακούν και δεν πιστεύουν στα αυτιά τους οι Τούρκοι πολίτες τα όσα δηλώνει ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός πιστός στην ισλαμική ατζέντα και στη μαντίλα που θέλει να φορέσει σε όλες τις μουσουλμάνες τώρα θέλει να μην υπάρχουν ούτε μεικτά κολυμβητήρια (!). Επιχειρεί να τους γυρίσει πίσω, σε εποχές και σε συνθήκες άλλων αιώνων. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στη Ριζούντα δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει ως στόχο την κατασκευή κολυμβητηρίων Ολυμπιακών διαστάσεων μόνο που η μία θα είναι για τους άνδρες και η άλλη για τις γυναίκες(!). 

Συγκεκριμένα δήλωσε « Η ομάδα της Ριζούντας στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Α΄ Εθνική. Η επιτυχία δεν θα μείνει μόνο στο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε επιτυχίες και στο μπάσκετ, κανό και την κολύμβηση. Θα κατασκευάσουμε ένα κολυμβητήριο για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες». 

Η δήλωση του προκάλεσε σκεπτικισμό στην Τουρκία καθώς οι υποστηρικτές του «κοσμικού» κράτους τονίζουν πως αυτή η δήλωση δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του Ερντογάν. Ηδη στην Τουρκία λειτουργούν ορισμένες πλαζ για άνδρες και κάποιες άλλες για γυναίκες. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν προσπαθώντας να στηρίξει την αναχρονιστική πολιτική του είπε ότι « η νεολαία της Ριζούντας με τα έργα αυτά θα αποφύγει να αποκτήσει κακές… συνήθειες». 

Να θυμίσουμε ότι ο Ερντογάν κατάγεται από τη Ριζούντα και με προσωπικές, συνεχείς εντολές του έχουν γίνει εκεί μεγάλα έργα και η πόλη παρουσιάζει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.


σχετικα αρθρα