Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από το Φοίνιξ της Αριζόνας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον 8χρονο αδερφό της.

Η μητέρα των παιδιών ειδοποίησε την αστυνομία γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης για την εξαφάνισή τους. Περίπου την ίδια ώρα, οι υπηρεσίες ασφαλείας λάμβαναν μια αναφορά για ένα όχημα που το οδηγούσαν παιδιά.

Ένα περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο και το ακολούθησε από μικρή απόσταση, μέχρι που ο 8χρονος χτύπησε σε μια κολώνα, μόλις ένα τετράγωνο πριν  από το σπίτι της οικογένειάς του.

Το κοριτσάκι, το οποίο καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη, τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε σήμερα το πρωί, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Στιβ Μάρτος. Ο αδερφός της τραυματίστηκε ελαφρά.

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε στην αστυνομία ότι τα έκανε μπάνιο και τα έβαλε για ύπνο αλλά μισή ώρα αργότερα ανακάλυψε ότι έλειπαν από το σπίτι. Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, το αυτοκίνητό της είχε εξαφανιστεί και φοβόταν ότι κάποιος είχε απαγάγει τα παιδιά.

TAGS