Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι η διασημότητα εκείνη που δεν βρίσκεται στη ζωή, την οποία πολλοί Αμερικανοί θα ήθελαν να... ζωντανέψει, ενώ οι περισσότεροι άνδρες θα προτιμούσαν να πεθάνουν πριν από τις συζύγους τους, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών που απάντησαν στην δημοσκόπηση της εκπομπής «60 Minutes» και του περιοδικού Vanity Fair απάντησαν ότι θα πέθαιναν για τα παιδιά τους, αλλά λιγότεροι εμφανίζονται πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για την χώρα ή την θρησκεία τους.

Το 35% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα ήθελαν να επανέλθει στη ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα -μεταξύ των διασήμων- το 14% ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς και το 11% οι τραγουδιστές Μάικλ Τζάκσον και Γουϊτνι Χιούστον.

Το 70% των ανδρών -από τους 1.005 ενήλικες που συμμετείχαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να πεθάνουν πριν από τις συζύγους τους, ενώ το 46% των γυναικών προτιμούν να πεθάνουν πρώτες.

Το 55% θα έδινε τη ζωή του για τα παιδιά του, το 12% για τον/την σύζυγό του, το 10% για τους γονείς ή την θρησκεία του και το 5% για την χώρα του.

TAGS