Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με έναν 22χρονο που εξομολογείται στην κάμερα ότι σκότωσε έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό του!

Το βίντεο αρχίζει ως εξής: «Το όνομά μου είναι Matthew Cordle και στις 22 Ιουνίου χτύπησα και σκότωσα έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό μου. Αυτό το βίντεο θα είναι η ομολογία μου», με τον νεαρό να περιγράφει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Στο βίντεο διάρκεια τριάμισι περίπου λεπτών ο 22χρονος χαρακτηρίζει ως «λάθος» την απόφασή του αυτή. Αυτο που σοκάρει είναι ότι αποκαλύπτει ότι σκότωσε τον 61χρονο Vincent Canzani.

Αρχικά στο βίντεο δεν βλέπουμε το πρόσωπό του νεαρού, ο οποίος ομολογεί όσα κρατούσε τόσο καιρό μέσα του. «Πίναμε με φίλους και πηγαίναμε από μπαρ σε μπαρ» λέει μεταξύ άλλων για τη νύχτα του ατυχήματος ο Matthew, περιγράφοντας ότι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σκοτώνοντας τον άτυχο άντρα.

«Δεν μπορώ να φέρω τον Vincent πίσω, ούτε να σβήσω όσα έγιναν» καταλήγει στο βίντεο του ο Matthew για να κλείσει δίνοντας μία συμβουλή στους οδηγούς. «Μπορείτε ακόμη να σωθείτε, μπορείτε ακόμη να σώσετε τα θύματά σας. Σας παρακαλώ, μην οδηγείτε ποτέ ενώ έχετε πιει», τονίζει.

TAGS