«Ο Στάινμπρουκ εκβιάζεται»

«Ο Στάινμπρουκ εκβιάζεται»

«Ο Στάινμπρουκ εκβιάζεται» γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενη σε υπόθεση απειλητικής επιστολής στον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία.

Ο αποστολέας του ζητάει να παραιτηθεί έως τις 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με οικιακή βοηθό που  όπως ισχυρίζεται απασχολούσε ο Στάινμπρουκ ανασφάλιστη πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Όπως εξηγείται στο δημοσίευμα, η επιστολή αναφέρεται σε γυναίκα από τις Φιλιππίνες που απασχολείτο στην κατοικία της οικογένειας Στάινμπρουκ στην Βόνη. Από την πλευρά του υποψηφίου, έγινε γνωστό ότι η οικιακή βοηθός εργαζόταν νομίμως στην κατοικία της μητέρας του, η οποία για σύντομο διάστημα την είχε "διαθέσει" στην οικογένεια του γιου της. 

«Οι Στάινμπρουκ δεν εκβιάζονται και δεν μπορούν να εκβιαστούν», δήλωσε η σύζυγος του υποψήφιου, Γκέρτρουντ, στην εφημερίδα. Σύμφωνα  με την Bild, η επιστολή παρελήφθη στις 30 Αυγούστου και την υπόθεση έχει αναλάβει το Εγκληματολογικό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο