current views are: 1

8 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση06:36

CNN: Νέες εικόνες φρίκης από τα χημικά στη Συρία

Άνδρες πεσμένοι στο έδαφος, χωρίς πουκάμισο και με σπασμούς. Παιδιά, επίσης, εμφανώς ανίκανα να ελέγξουν την σπασμωδική τους κίνηση και σφαδάζουν.

Δημοσίευση 06:36’
αρθρο-newpost

Άνδρες πεσμένοι στο έδαφος, χωρίς πουκάμισο και με σπασμούς. Παιδιά, επίσης, εμφανώς ανίκανα να ελέγξουν την σπασμωδική τους κίνηση και σφαδάζουν.

Άνδρες πεσμένοι στο έδαφος, χωρίς πουκάμισο και με σπασμούς. Παιδιά, επίσης, εμφανώς ανίκανα να ελέγξουν την σπασμωδική τους κίνηση και σφαδάζουν. Πανικός και ουρλιαχτά: είναι μία περιγραφή των νέων εικόνων φρίκης από την επίθεση με χημικά που έπληξε τη Δαμασκό στις 21 Αυγούστου και που δίνει στη δημοσιότητα το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Πρόκειται για εικόνες που δένουν κόμπο το στομάχι και που η αντιπροσωπεία του Μπαράκ Ομπάμα έδειξε σε ομάδες γερουσιαστών σε μία κεκλεισμένων των  θυρών ενημέρωση, προκειμένου να τους πείσει για μία περιορισμένη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Το CNN έχει στην κατοχή του 13 διαφορετικά βίντεο τα οποία είδαν μέλη της Επιτροπής της Γερουσίας και αποτυπώνουν φρικιαστικές σκηνές από την επίθεση στα προάστια της Δαμασκού. Η αντιπροσωπεία διαβεβαίωσε τους γερουσιαστές ότι η αυθεντικότητα των εικόνων είναι διασταυρωμένη από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα βίντεο έχουν ληφθεί σε μία στιγμή απόλυτου πανικού, καθώς αυτοί που στέκονταν στα πόδια τους προσπαθούσαν να δώσουν νερό σε αυτούς που υπέφεραν, ενώ ακούγονταν συνεχώς προσευχές.


σχετικα αρθρα