Από ότι φαίνεται τελικά δεν τα βλέπουμε όλα, στα τουρκικά σήριαλ.

Ο 44 ετών Μπασρί Α. συνελήφθη και πέρασε ολόκληρη την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα επειδή έκαψε το σπίτι του που διέμειναν η σύζυγός και το παιδί του. Και όλα αυτά γιατί η γυναίκα του φόρεσε μίνι φούστα.

Το περιστατικό συνέβη σε τριώροφο κτίριο στην πόλη Οσμάνγκαζί.

Η 43 χρονών εργάτρια κλωστοϋφαντουργίας Γ.Α, προσέφυγε δικαστικά κατά του 44 ετών συζύγου της Μ.Α., καθώς κινδύνεψε η ζωή της ίδιας και του παιδιού τους.

Το δικαστήριο έδωσε αστυνομική προστασία στην Γ.Α και αποφάσισε την απομάκρυνση του Μ.Α. από την οικογενειακή εστία .Ο Μ.Α. μεταφέρθηκε σε άλλο σπίτι, μακριά από τη Γ.Α. και τον 15χρονο γιο τους .

Όλα ξεκίνησαν πριν από 15 μέρες. Το ζευγάρι είχε τσακωθεί. Η σύζυγός του διαμήνυσε πως θα ξεχνούσε τους διαπληκτισμούς τους εάν δέχονταν να αλλάξουν τα έπιπλά τους.

Ο άντρας της Μ.Α. χρεώθηκε 4 χιλιάδες λίρες και της πήρε καινούργια έπιπλα. Όλα ήταν καλά μέχρι που είδε τη σύζυγό του με μίνι φούστα.

Τότε ξεκίνησε νέος καβγάς και η Γ.Α. έδιωξε τον άντρα της από το σπίτι. Παράλληλα τηλεφώνησε στην μητέρα της και της είπε να έρθει στο σπίτι για να την προστατέψει καικάλε κλειδαρά για να αλλάξει την κλειδαριά.

Ο σύζυγος στο μεταξύ αποφάσισε να την εκδικηθεί. Επέστρεψε κρατώντας μία εφημερίδα ποτισμένη με βενζίνη. Ακουμπώντας στην πόρτα ζήτησε από την γυναίκα του και από τον γιο του, να του ανοίξουν προφασιζόμενος ότι θα πάρει τα πράματα του και θα φύγει το σπίτι.

Η Γ.Α. τον πίστεψε και άνοιξε την πόρτα, ο οργισμένος σύζυγος μπήκε μέσα, έβαλε φωτιά στην ποτισμένη με βενζίνη εφημερίδα και άρχισε να την πετά στα δωμάτια του σπιτιού. Το σπίτι αμέσως πήρε φωτιά.

Η Γ.Α. και ο γιος της έπαθαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί περίθαλψη. Στο μεταξύ οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνέλαβαν τον δράστη Μ.Α.

Γ.Κοκ.