Επί 18 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα από τη Γεωργία, μη μπορώντας να δεχτεί τον θάνατο του γιου της, ταρίχευε το άψυχο σώμα του με δικές της μεθόδους, για να τον κρατά «ζωντανό».

Η μητέρα του Τζόνι Μπακαράτζε, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 22 ετών, αρνήθηκε να τον ενταφιάσει και αποφάσισε καθημερινά να διατηρεί το σώμα του. Μάλιστα, κάθε χρόνο στα γενέθλιά του τού έκανε δώρο καινούρια ρούχα.

Όπως μεταδίδει η Mirror, τα πρώτα χρόνια η μητέρα χρησιμοποιούσε παραδοσιακές τεχνικές ταρρίχευσης, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί τις δικές της.

«Ενα βράδυ ονειρεύτηκα ότι μία φωνή με καλούσε να φροντίσω τον Τζόνι χρησιμοποιώντας αλκοόλη. Έτσι έκανα», δήλωσε η γυναίκα που έκτοτε χρησιμοποιεί σεντόνια εμποτισμένα με αλκοόλ για να διατηρεί το σώμα.

Δεν πρέπει να αφήνεις το σώμα χωρίς σεντόνια για όλη τη διάρκεια της νύχτας γιατί το δέρμα θα μαυρίσει σαν κάρβουνο. Για δέκα χρόνια του αλλάζω ρούχα κάθε χρόνο στα γενέθλιά του. Μόνο τα τελευταία τέσσερα δεν μπορούσα να το κάνω», προσθέτει.

«Ήταν καλός άνθρωπο και καλός σύζυγος. Ημουν άρρωστη τελευταία και δεν μπορούσα να τον φροντίσω όπως θα έπρεπε. Αυτό είχε επιπτώσεις στον Τζόνι»... συνέχισε. «Ο γιος μου είναι όμορφος. Οταν χρησιμοποιήσω τα σεντόνια το δέρμα του θα ξαναγίνει λευκό και όλα θα γίνουν πάλι κανονικά», λέει...

Εξηγώντας το λόγο που δεν τον ενταφίασαν, η μητέρα λέει ότι «ήθελε το παιδί του να τον δει έτσι. Πιστεύω ότι από το σημείο αυτό το παιδί άρχισε να αγαπά τον πατέρα του»...