Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με στόχο την καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, διεξήχθη σε πέντε πόλεις του Μαυροβουνίου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 14 ατόμων.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο επιθεωρητής της ομάδας καταπολέμησης ναρκωτικών των περιοχών Χέρτσεγκ Νόβι, Κότορ και Τίβατ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για παραγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατάχρηση εξουσίας.

Δύο από τους συλληφθέντες είναι ύποπτοι και για επιθέσεις με βόμβες στην αρχές του έτους στο Μπαρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της αστυνομίας, στην οποία σημειώνεται ότι η επιχείρηση διεξήχθη σε συνεργασία με την ανώτατη εισαγγελία της Ποντγκόριτσας. 

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε, επίσης, ότι τη Δευτέρα συνέλαβε 42χρονο Έλληνα υπήκοο (από την Αθήνα), στα σύνορα με την Κροατία, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 59 κιλά σκανκ.

"Οι αστυνομικοί και τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν στο πορτ-μπαγκάζ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τη ρεζέρβα, 51 πακέτα με σκανκ" αναφέρεται στη ανακοίνωση.