Η Σερβία είναι χώρα καλών ανθρώπων και όχι χώρα, στην οποία κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, όπως φαίνεται σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του Τύπου και στις κεντρικές ειδήσεις των ΜΜΕ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Τόμισλαβ Νίκολιτς.

«Η Σερβία δεν είναι αυτή που προβάλλεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στις κεντρικές ειδήσεις των ΜΜΕ - χώρα ωμών εγκλημάτων στην οποία κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν» δήλωσε ο κ. Νίκολιτς, σημειώνοντας ότι άνθρωποι που έχουν επιρροή στα ΜΜΕ αλληλοκατηγορούνται για τα σοβαρότερα ποινικά αδικήματα.

«Η Σερβία είναι χώρα καλών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε χωριά και πόλεις, που είναι λιγάκι μπερδεμένοι με όσα συμβαίνουν και φοβούνται για το μέλλον τους» ανέφερε ο κ. Νίκολιτς στη διάρκεια εγκαινίων νέας πτέρυγας στο εργοστάσιο «Βίταμιν» στην πόλη Χόργκος.

Ο πρόεδρος της Σερβίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης οι νέοι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών θα φροντίσουν περισσότερο τη Σερβία και τους πολίτες της.