Έξι πτώματα μέσα σε δύο παλιά αυτοκίνητα, που αγνοούνταν εδώ και τέσσερις δεκαετίες, εντόπισαν οι αρχές σε λίμνη της δυτικής Οκλαχόμα.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, τα αυτοκίνητα που ανασύρθηκαν από την λίμνη Foss στη δυτική Οκλαχόμα, μπορεί να λύσουν δύο υποθέσεις αγνοουμένων από τα τέλη της δεκαετίας του '50 και του '70. Η εφημερίδα Daily Elk Citian, ανέφερε ότι τα οχήματα φαίνεται να ταιριάζουν με ένα Camaro με τρεις αγνοούμενους έφηβους από το 1970 και ένα παλαιότερο Chevrolet, με δύο κατοίκους που αγνοούνται από τα τέλη της δεκαετίας του '50 ή στις αρχές του '60. Οι αρχές δεν έχουν προσδιορίσει σε ποιους ανήκουν τα πτώματα.

Οι αρχές ανακάλυψαν τα αυτοκίνητα τυχαία. Η Μπέτσι Ράντολφ, εκπρόσωπος της περιπολίας Εθνικών Οδών στην Οκλαχόμα, δήλωσε πως στη λίμνη είχαν πάει ομάδες κατάδυσης που εκτελούσαν ασκήσεις με σόναρ, όταν εντοπίστηκαν τα αυτοκίνητα.

«Επέστρεψαν στη λίμνη και έκαναν μια προγραμματισμένη κατάδυση σήμερα προκειμένου να βγάλουν στην επιφάνεια τα αυτοκίνητα. Μόλιας τα οχήματα ήρθαν στην επιφάνεια, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό τους οστά» δήλωσε.

Τα λείψανα παραδόθηκαν στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Η εκπρόσωπος της περιπολίας Εθνικών Οδών, ελπίζει πως η ανακάλυψη θα προσφέρει ανακούφιση στις οικογένειες των νεκρών που περίμεναν ίσως τόσα χρόνια να μάθουν τι απέγιναν οι δικοί τους άνθρωποι.