Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος Ιρανός, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, γυναίκα κάτοικος χωριού της Επαρχίας Πάφου, που διατηρεί γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Πάφο, κατήγγειλε στην αστυνομία στις 10 Σεπτεμβρίου, ότι στις 2 του ιδίου μηνός συνήψε συμβόλαιο ενοικιάσεως για ένα αυτοκίνητο αξίας 12.000 ευρώ με ένα Ιρανό, κάτοχο Βρετανικού διαβατηρίου ηλικίας 41 ετών. 
Το συμβόλαιο, έληξε στις 7 του Σεπτέμβρη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 41χρονο η ιδιοκτήτρια του γραφείου ενοικιάσεως, αυτός ανέφερε ότι θα της το παράδιδε στις 9 του μηνός.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 41χρονος παρέλειψε να παραδώσει το όχημα στο γραφείο ενοικιάσεως και στη συγκεκριμένη ημερομηνία που είχε προαναφέρει.

Κατόπιν ερευνών των μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, το όχημα μαζί με τον οδηγό του εντοπίστηκαν στο χώρο στάθμευσης του Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά την υπόθεση.