current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση17:24

Φρίκη: Έκρυβε σε βαλίτσα το νεκρό από την πείνα παιδί της (φωτό)

Μία μητέρα οχτώ παιδιών κρίθηκε ένοχη γιατί άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από την πείνα, ενώ έκρυβε το άψυχο σώμα του σε μια βαλίτσα για δύο χρόνια! 

Δημοσίευση 17:24’
αρθρο-newpost

Μία μητέρα οχτώ παιδιών κρίθηκε ένοχη γιατί άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από την πείνα, ενώ έκρυβε το άψυχο σώμα του σε μια βαλίτσα για δύο χρόνια! 

Μία μητέρα οχτώ παιδιών κρίθηκε ένοχη γιατί άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από την πείνα, ενώ έκρυβε το άψυχο σώμα του σε μια βαλίτσα για δύο χρόνια! Σύμφωνα με την Daily Mail, η 43χρονη Amanda Hutton δεν έδειξε καμία μεταμέλεια στο άκουσμα της καταδίκης από το δικαστήριο του Bradford.

Το σωματάκι του άτυχου Hamzah βρέθηκε μουμιοποιημένο στο σπίτι της οικογένειας δύο χρόνια μετά το θάνατό του μέσα σε βαλίτσα. Η ιστορία σοκάρει αλλά αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι η απάθεια αυτής της γυναίκας.

Ο δικαστής σοκαρισμένος από την υπόθεση δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στην 43χρονη και την καταδίκασε για βαριά αμέλεια. Οι ένορκοι μετά από  πέντε ώρες συζητήσεων κατέληξαν ομόφωνα και έκριναν ένοχη την κατηγορούνενη.

Η Hutton αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αγαπούσε τα παιδιά της αλλά ο εθισμός της στο αλκοόλ δεν της επέτρεπε να έχει καθαρή σκέψη. Επίσης υποστήριξε ότι πολλές φορές προσπάθησε να ταΐσει το γιο της αλλά ο μικρός ήταν ατίθασος και δεν έτρωγε. Ο δικαστής και οι ένορκοι δεν πείστηκαν από την απολογία της και αύριο θα ανακοινωθούν τα χρόνια της ποινής.


σχετικα αρθρα