current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση18:36

Πυροβολισμοί και καταδίωξη στο Καπιτώλιο (φωτό)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες.

Δημοσίευση 18:36’
αρθρο-newpost

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες και μια νεκρή γυναίκα.

Μια οδηγός αποπειράθηκε να περάσει από ένα οδόφραγμα κοντά στο Λευκό Οίκο, στη λεωφόρο Πενσιλβάνια, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να την σταματήσει και να την καταδιώξει στην Ουάσινγκτον, με την καταδίωξη αυτή να τερματίζεται πολύ κοντά στο Καπιτώλιο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Μυστική Υπηρεσία προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αυτό και «ερρίφθησαν βολές», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Κιμ Ντάιν, σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο το επεισόδιο δεν θεωρείται ότι έχει κάποια σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.

Ο Ντάιν χαρακτήρισε το επεισόδιο ένα «μεμονωμένο περιστατικό» και πρόσθεσε ότι ένα παιδί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όλα τα πυρά προήλθαν από αστυνομικούς και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η γυναίκα —η οποία φέρεται ότι είναι νεκρή— ήταν οπλισμένη.


σχετικα αρθρα