Για «πολιτική σκευωρία» κατηγορεί τον Αναστασιάδη ο γ.γ του ΑΚΕΛ

Για «πολιτική σκευωρία» κατηγορεί τον Αναστασιάδη ο γ.γ του ΑΚΕΛ

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος καταγγέλλει με συνέντευξη στηνεφημερίδα «Καθημερινή» Κύπρου ότι πίσω από το σκάνδαλο της επένδυσης του Ταμείου Συντάξεων στης Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου «βρίσκονται ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του».

«Είναι αστείοι οι λόγοι για τους οποίους έχουν συλληφθεί και κρατούνται τα δύο στελέχη του ΑΚΕΛ. Θα τους υπερασπιστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου» τονίζει ο κ. Κυπριανού, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε στα κρατητήρια τον Κεντρικό Οργανωτικό του ΑΚΕΛ, Χρήστο Αλέκου.

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ δήλωσε ότι αυτό που απαιτεί το κόμμα του είναι «ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση των στελεχών του, που έχουν συλληφθεί ως ύποπτο». Επίσης, τόνισε ότι η αντίδραση του ΑΚΕΛ έγκειται στο ότι «προσπαθούν να στηθούν συγκεκριμένες καταθέσεις».

Κληθείς να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για «μηδενική ανοχή» στη διαφθορά, ο κ. Κυπριανού είπε ότι δεν έχει καμία απολύτως διαφωνία με αυτή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Είναι και η δική μας η απαίτηση εκεί και όπου τεκμηριώνεται ότι υπάρχει διαφθορά, υπάρχει διαπλοκή, υπάρχει χρηματισμός και μίζες θα πρέπει σίγουρα να καταδιώκεται και να τιμωρείται με τον πιο αποφασιστικό τρόπο», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο