Μια γυναίκα τριάντα ετών έχασε την ζωή της και τρεις άνθρωποι αγνοούνται από κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την νότια Ιταλία.

Η τριαντάχρονη Ιταλίδα παρασύρθηκε από το μένος των υδάτων ενώ επέστρεφε σπίτι της με το ι.χ. της. Κοντά στην πόλη του Τάραντα, όταν ο ποταμός Μπράντανο υπερχείλισε ι η ίδια έχασε τον έλεγχο του μέσου και το πτώμα της βρέθηκε, σχεδόν αμέσως, λίγα μέτρα απόσταση από το αυτοκίνητό της.

Οι πυροσβέστες και οι υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν άλλα τρία άτομα που αγνοούνται. Πρόκειται για έναν άνδρα τριάντα δυο ετών και για ένα τριαντάχρονο ζευγάρι , που εργαζόταν σε αποθήκη γεωργικών προϊόντων.

Σε σειρά χωριών και κωμοπόλεων κοντά στον Τάραντα, οι δήμαρχοι αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά, σήμερα, τα σχολεία, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και των συνεχών βροχοπτώσεων.

Δεκάδες οδηγοί ζήτησαν την βοήθεια των πυροσβεστών για να μπορέσουν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, ενώ στο χωριό Μαρίνα Ντι Τζινόζα εκκενώθηκαν σπίτια που βρίσκονται στο ισόγειο και είχαν πλημυρίσει.