Ο Ρόμπερτ Λέβινσον, ένας πρώην πράκτορας του FBI, ο οποίος εξαφανίστηκε στο ιρανικό νησί Κις πριν από τέσσερα χρόνια, είναι ζωντανός σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Οι ΗΠΑ έχουν πρόσφατες ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πράκτορας που είχε εξαφανιστεί από τον Μάρτιο του 2007 στη διάρκεια επιχειρηματικού ταξιδιού, κρατείται κάπου στη νότιοδυτική Ασία, δήλωσε σήμερα η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.

"Εχουμε λάβει προσφάτως πολλές ενδείξεις με βάση τις οποίες συνάγουμε ότι ο Μπομπ κρατείται κάπου στη νοτιοδυτική Ασία", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η κ. Κλίντον. "Ζητάμε από την ιρανική κυβέρνηση να κάνει τις αναγκαίες ανθρωπιστικές προσπάθειες για την ασφαλή επιστροφή του Μπομπ στην οικογένειά του" επεσήμανε.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του αγνοούμένου, πήρε θάρρος από το άκουσμα της είδησης. Η σύζυγος του Λέβινσον, Κριστίν άγραψε στην ιστοσελίδα της οικογένειας: "Η οικογένειά μας ανακουφίστηκε από την είδηση ότι ο Μπομπ είναι ζωντανός, αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί για την ασφάλειά του. Τα επτά παιδιά μας και τα δύο μας εγγόνια περιμένουν τη στιγμή που θα είμαστε όλοι μαζί ξανά".