Διακινδύνευσε την σωματική του ακεραιότητα διευθυντής εταιρείας εισαγωγής αυτοκινήτων στη Λεμεσό, όταν αναγνώρισε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία του και επιχείρησε να το διεκδικήσει.

Ο παραπονούμενος αναγνώρισε το κλεμμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και το ακολούθησε, μέχρι έξοδο της Μουταγιάκας.              

Το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί από το κατάστημα της εταιρείας στη Λεμεσό στις 30 Αυγούστου. Η αναγνώρισή του αυτοκινήτου, δεν ήταν δύσκολη για τον διευθυντή-αντιπρόσωπο, παρά τους πλαστούς αριθμούς εγγραφής που είχαν τοποθετηθεί σ’ αυτό.

Ο παραπονούμενος ακολούθησε το αυτοκίνητο σε όλη την πορεία του, μέχρι που ο οδηγός του το σταμάτησε σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στην Μουταγιάκα.  Τότε εξήλθε του οχήματός του κι έσπευσε πεζός στο κλεμμένο του όχημα για να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό του. Απρόσμενα για τον ίδιο από το αυτοκίνητο κατέβηκε ο συνοδηγός, κρατώντας αυτόματο όπλο.

Τρομοκρατημένος ο διεκδικητής του αυτοκινήτου, επιβιβάστηκε στο δικό του και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή. Ο άγνωστος με το αυτόματο όπλο πυροβόλησε κατά των ελαστικών του αυτοκινήτου του διευθυντή, το οποίο κι ακινητοποίησε.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο με μεγάλη ταχύτητα εξαφανίστηκε. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις, ενώ οι δράστες αναζητούνται στη βάση κάποιων χαρακτηριστικών τους, που περιέγραψε ο διευθυντής της εταιρείας.