Η γνωστή ρήση του θυμόσοφου λαού "όπου φτωχός κι η μοίρα του" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της μικρής Ινδής ηθοποιού, Ρουμπίνα Άλι, που πρωταγωνίστησε στο βραβευμένο με Όσκαρ, "Slumdog Millionaire".

Την Παρασκευή, πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της μικρής ηθοποιού, στην περιοχή Γκαρίμπ Ναγκάρ που βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βομβάης, με αποτέλεσμα να χάσει αντικείμενα συναισθηματικής αξίας που είχε από τη συμμετοχή της στην ταινία, όπως βραβεία, φωτογραφίες και σχετικά αποκόμματα εφημερίδων.

Η φωτιά, που επεκτάθηκε και σε άλλες κατοικίες, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 21 άνθρωποι και να μείνουν άστεγοι περίπου 2.000.

Ο πατέρας της Ρουμπίνα, Ραφίκ Άλι, ανέφερε ότι αυτός και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να βγουν πολύ γρήγορα έξω από το σπίτι για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα. "Όλα χάθηκαν, ακόμα και τα καλύτερά μου ρούχα" ανέφερε η πρωταγωνίστρια της ταινίας, η οποία την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, έβλεπε τηλεόραση.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια θα μετακομίσει σε ένα καινούριο διαμέρισμα, το οποίο είναι πληρωμένο από το δημιουργό του Slumdog Millionaire, Nτάνι Μπόιλ.

TAGS