Παρουσία περίπου 60 καλεσμένων αλλά με μπόλικη βασιλική μεγαλοπρέπεια βαφτίστηκε ο George Alexander Louis, που έκλεψε τις εντυπώσεις όσο ο William και η Kate Middleton τον κρατούσαν αγκαλιά!

Φορώντας έναν λευκό, δαντελένιο χιτώνα, πιστό αντίγραφο εκείνου που φορούν όλα τα «γαλαζοαίματα» μωρά από το 1841, ο τριών μηνών μπέμπης έφτασε μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά στο βασιλικό παρεκκλήσι του «St. James», όπου είχαν ήδη συγκεντρωθεί οι καλεσμένοι.

Το μυστήριο, που άρχισε στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και κράτησε περίπου 45 λεπτά, τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby, στην 172 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», με νερό από τον Ιορδάνη, ενώ οι νονοί του μικρού ήταν επτά, όλοι τους «κοινοί θνητοί», φίλοι των γονιών.

Όπως αναφέρει το star.gr, έξω από το παλάτι είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν μόνο τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις, καθώς το ζευγάρι ήθελε η τελετή να είναι αυστηρά οικογενειακή υπόθεση. Ωστόσο, την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν οι επίσημες φωτογραφίες από το Μυστήριο.

Μετά την βάφτιση, ο παππούς του πριγκιπικού μωρού κέρασε τσάι στο Clarence House, όπου οι καλεσμένοι γεύτηκαν και τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate, όπως προστάζει η παράδοση!

Να τους ζήσει!!!