Ουκρανή νοσοκόμα: Καλή η κατάσταση της υγείας του Καντάφι


Η κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι είναι καλή και ο ίδιος είναι ένας "εξαιρετικός ψυχολόγος", δήλωσε μια από τις ουκρανές νοσοκόμες του, η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της στα τέλη του προηγούμενου μήνα εξαιτίας των ταραχών στη Λιβύη.

Η νοσοκόμα, με το όνομα Οκσάνα, που βιντεοσκοπήθηκε κρυφά μιλώντας σε ρεπόρτερ του ουκρανικού τηλεοπτικού δίκτυο TVI εγκατέλειψε την Λιβύη στα τέλη Φεβρουαρίου και τώρα μένει σε ένα χωριό έξω από το Κίεβο.

Ο Καντάφι είχε μια ομάδα νοσοκόμων από την Ουκρανία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Οκσάνα, ήταν στην υπηρεσία του λίβυου ηγέτη λίγο περισσότερο από δύο χρόνια.

"Πριν από δυόμισι χρόνια ο Καντάφι επισκέφτηκε την Ουκρανία", είπε η ίδια και πρόσθεσε ότι πέρασε από συνέντευξη μαζί με άλλες υποψήφιες. Ο Καντάφι ήταν εκείνος που τους μίλησε. "Ήταν σαν ένα κάστινγκ. Είναι εξαιρετικός ψυχολόγος", τόνισε η γυναίκα.

Ο 68χρονος Καντάφι φαίνεται υγιής. "Δεν είναι φυσικά είκοσι χρόνων, πρέπει να ελέγχει την πίεσή του. Αλλά μάλλον είναι καλύτερη κατάσταση από ότι εσύ", είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.

Η Οκσάνα αναφέρθηκε και στον μύθο ότι ο Καντάφι επιμένει να ζει σε σκηνή όταν βρίσκεται στο εξωτερικό. "Δεν ζει, ούτε κοιμάται σε σκηνή και ούτε εμείς κοιμόμαστε μαζί του", υπογράμμισε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο