Τα 105α γενέθλιά του γιόρτασε ένας Αμερικάνος από την Φιλαδέλφεια και έχει δύο λόγους για να γιορτάζει. Μαζί με τα γενέθλια, μπορεί πλέον να καμαρώνει πως πήρε επιτέλους το απολυτήριο λυκείου.

Ο Μπιλ Μοχρ από την Φιλαδέλφεια, κλείνει τα 70 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Τζόσι ενώ κατάφερε να αποκτήσει επιτέλους το απολυτήριο λυκείου του, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS3.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έπρεπε να εγκαταλείψει την Προπαρασκευαστική Σχολή του Saint Joseph, σε ηλικία 15 ετών, προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς του. Η δουλειά αλλά και ο πόλεμος δεν του επέτρεψαν να αποφοιτήσει από το σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου όμως, Μπιλ Κόνορς, αποφάσισε να κάνει κάτι με αυτό. Ο Κόνορς δήλωσε στο CBS πως αν ο Μοχρ είχε αποφοιτήσει στην ώρα του, θα γιόρταζε με τους τότε συμμαθητές του την επέτειο των 85 ετών από την αποφοίτηση. Έτσι αποφάσισε να του χαρίσει το απολυτήριό του.

Ο Μοχρ συγκινήθηκε πολύ με αυτή την πράξη. «Αν πεθάνω αύριο, δεν πρόκειται να ζητήσω τίποτε περισσότερο από τον Κύριο. Μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε στο CBS.

TAGS