Η ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου στα βιβλία εταιρείας, έδειξε και το μέγεθος της υπεξαίρεσης, με ύποπτη την 35χρονη υπάλληλο, υπεύθυνη του λογιστηρίου.

Αρχικά όταν καταγγέλθηκε η υπόθεση στην Αστυνομία Λεμεσού, στις 19 Οκτωβρίου, το έλλειμμα υπολογίζονταν στις 150 χιλιάδες ευρώ. Σε βάρος της 35χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι χθες, που εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σήμερα η ύποπτη παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, με περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον της, αφού το ποσό της υπεξαίρεσης, υπολογίζεται σε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το μεγάλο χρηματικό ποσό που φέρεται να  απέσπασε η υπάλληλος τα τρία τελευταία χρόνια, έγινε με  κατακρατήσεις χρημάτων που της εμπιστευόταν οι εργοδότες της για την αποπληρωμή εξόδων ταξιδιών των υπαλλήλων της εταιρείας, αλλά και την μη καταβολή τελών και φορολογιών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αργοπορία στην αποκάλυψη της λογίστριας με το ...μακρύ χέρι, αποδίδεται στην «τυφλή εμπιστοσύνη» των εργοδοτών της, που βρίσκονται στο εξωτερικό και την είχαν ορίσει ως διαχειρίστρια των οικονομικών της εταιρείας παροχής υπηρεσιών. Το Δικαστήριο διέταξε την 8ήμερη προφυλάκιση της ύποπτης, προς διευκόλυνση των εξετάσεων της υπόθεσης.