Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση ομηρείας ενός τρίχρονου κοριτσιού από τον πατέρα του.

Ο δράστης, ένας Ολλανδός του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από καυγά που είχε με την μητέρα της μικρής κράτησε όμηρο το παιδί. Τελικά και οι δύο βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι στο χωριό Ρόιφερ, στη νοτιοανατολική Ολλανδία, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες ασφαλείας. 

«Υπάρχουν δύο νεκροί», δήλωσε ο Ζακ βαν Κλέεφ, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, σημειώνοντας ότι η κατάσταση ομηρείας έχει λάβει τέλος. Ο εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση όμως να ανακοινώσει τα στοιχεία των δύο θυμάτων. 

Το τηλεοπτικό κανάλι L1, επικαλούμενο τον δήμαρχο Ντάσεν βαν Μπίζελ, μετέδωσε ότι ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι, γύρω στις 15:45. Τη στιγμή που ξεκινούσε η αστυνομική επιχείρηση για την απελευθέρωση του μικρού κοριτσιού ακούστηκαν δύο εκρήξεις από το σπίτι. 

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι η ομηρεία ξεκίνησε μετά από έναν καυγά που είχε ο πατέρας με την πρώην σύντροφό του, σε ένα δρόμο του Ρόιφερ. Ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα, τη μητέρα του παιδιού του και κατέφυγε σε ένα σπίτι του χωριού, κρατώντας το κοριτσάκι για όμηρο. 

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι από τα πυρά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι και εκκένωσαν ένα σχολείο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση. Κάλεσαν επίσης τους γείτονες να παραμείνουν στα σπίτια τους για την ασφάλειά τους.