Επιβεβαιώθηκε ότι ο ίδιος άνδρας κρύβεται πίσω από τις δυο επιθέσεις της Δευτέρας στο Παρίσι- στην εφημερίδα Liberation και στην τράπεζα Societe Generale στην επιχειρηματική συνοικία La Defense- σύμφωνα με τις αναλύσεις DNA στις οποίες προχώρησαν οι γαλλικές αρχές, αξιοποιώντας γενετικό υλικό από τα σημεία των επιθέσεων και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να διαφύγει.

Ωστόσο δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίησή του μέσω του εθνικού συστήματος FNAEG (στο οποίο καταχωρούνται όλα τα άτομα εναντίον των οποίων έχει διεξαχθεί έρευνα ή έχουν καταδικασθεί), δήλωσε ο εισαγγελέας της Ναντέρ, Ρομπέρ, Ζελί.

Ο ένοπλος παραμένει ασύλληπτος, παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία, η οποία αξιοποιεί οπτικό υλικό και δεκάδες μαρτυρίες. Χθες δόθηκε στην δημοσιότητα νέα φωτογραφία του δράστη από το μετρό του Παρισιού.

Ευχάριστη εξέλιξη στην υπόθεση, είναι ότι ο νεαρός φωτογράφος που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την επίθεση στην Liberation, βγήκε από το κώμα και πλέον θεωρείται ότι διέφυγε τον κίνδυνο, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.