current views are: 1

2 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση20:44

Δώδεκα χρόνια σε δύο Ρουμάνους για τον βιασμό 37χρονης

Ιδιαίτερα απεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με πρωτόγνωρη αναλγησία, χαρακτηρίστηκε από την δικαστή, η σεξουαλική κακοποίηση 37χρονης Πολωνής, από τους δύο Ρουμάνους βιαστές της.

Δημοσίευση 20:44’
αρθρο-newpost

Ιδιαίτερα απεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με πρωτόγνωρη αναλγησία, χαρακτηρίστηκε από την δικαστή, η σεξουαλική κακοποίηση 37χρονης Πολωνής, από τους δύο Ρουμάνους βιαστές της.

Ιδιαίτερα απεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με πρωτόγνωρη αναλγησία, χαρακτηρίστηκε από την δικαστή, η σεξουαλική κακοποίηση 37χρονης Πολωνής, από τους δύο Ρουμάνους βιαστές της. Ευτυχώς που εξ αρχής οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ενοχή και δεν χρειάστηκε η κακοποιημένη γυναίκα να ξαναζήσει τον εφιάλτη που πέρασε, καταθέτοντας για την φρικτή της περιπέτεια, ήταν ακόμη μια επισήμανση του Κακουργιοδικείου. 

Οι δύο Ρουμάνοι, 26 χρόνων και 35 χρόνων,  καταδικάστηκαν τη Δευτέρα σε ποινή 12χρονης φυλάκισης κι οδηγήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές για να την εκτίσουν. Η δραματική υπόθεση της 37χρονης Πολωνής, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, άρχισε τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 31ης Ιουλίου,  όταν οι δύο Ρουμάνοι, την παρέλαβαν από μπιραρία της Λεμεσού και προθυμοποιήθηκαν να την μεταφέρουν στο σπίτι της.

Η 37χρονη, όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στην μπιραρία βιώνοντας μια άσχημη οικογενειακή της υπόθεση. Αντί για την κατοικία της οι δύο αλλοδαποί οδήγησαν την 37χρονη σε ερημική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Φασούλας και Αψιούς. Εκεί με βαναυσότητα και μανία την βίασαν κατ’ εξακολούθηση και την εγκατέλειψαν, αναίσθητη κι ημίγυμνη.

Την άτυχη γυναίκα, που αδυνατούσε να μετακινηθεί, εντόπισε τις πρωινές ώρες διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Αστυνομία κι ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία  έφθασε στα ίχνη των δραστών μετά, από αξιολόγηση μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία, η 37χρονη επιβιβάστηκε σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αναχωρώντας με δύο άνδρες από μπιραρία, στις 3 το πρωί. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, διευκόλυναν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό του  και στον 26χρονο ιδιοκτήτη του.

Αυτός παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση, καταδεικνύοντας και την συμμετοχή στην εγκληματική ενέργεια, ενός 35χρονου ομοεθνή του. Και οι δύο παραδέχτηκαν εξ αρχής ενοχή, προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως ενεργούσαν ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 


σχετικα αρθρα