Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία στην Πάφο τον περασμένο μήνα, φαίνεται να εξιχνίασε η Αστυνομία, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία 25χρονης. 

Η νεαρή, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε επισκεφτεί κρατούμενο στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου. Σε έρευνα που της έγινε βρέθηκαν στην κατοχή της 2 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της στην οποία ανευρέθηκαν ένα σακούλι με χρυσαφικά που περιείχε 45 τεμάχια χρυσαφικών, τρεις ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης, 8,5 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ. 
Στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου κλήθηκε γυναίκα κάτοικος Πάφου, η οποία αναγνώρισε τα χρυσαφικά ως μέρος των χρυσαφικών που είχαν κλαπεί από την κατοικία της το Νοέμβριο.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 25χρονης. Για την ίδια υπόθεση, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν συλληφθεί άλλοι τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι και μια νεαρή από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να συνδέονται και με άλλες διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Επαρχία Πάφου.