Την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, χρησιμοποίησαν χάκερς τον Φεβρουάριο του 2011 στο Παρίσι, «χτυπώντας» τους υπολογιστές κορυφαίων διπλωματών του G20!

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι χάκερς αυτοί πιθανότατα ήταν οι «συνήθεις ύποπτοι» για κυβερνοεπιθέσεις- οι Κινέζοι- με στόχο τη συλλογή πληροφοριών κυρίως από τις ΗΠΑ.

Έχοντας «πλήρη μεσάνυχτα», η τότε «πρώτη κυρία» της Γαλλίας και τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, αποδείχθηκε το καλύτερο... δόλωμα για να πέσουν στην παγίδα των χάκερς οι ξένοι διπλωμάτες.

Οι πολιτικοί που είχαν συμμετάσχει στο G20 είχαν λάβει στον υπολογιστή τους το ακόλουθο μήνυμα: «Για να δείτε γυμνές φωτογραφίες της Κάρλα Μπρούνι, κάντε κλικ εδώ».

Οι ανυποψίαστοι παραλήπτες άνοιγαν το γραπτό μήνυμα για να απολαύσουν τους καλλίπυγους μηρούς του πρώτου μοντέλου και άθελά τους έπεφταν θύματα των χάκερς. Όχι μόνο μόλυναν τον υπολογιστή τους με τον ιό αλλά τον προωθούσαν στα γραπτά μηνύματα που έστελναν και οι ίδιοι. Αυτοί που έπεσαν στην παγίδα της γυμνής Κάρλα ήταν, μεταξύ άλλων, υπουργοί Οικονομικών και τραπεζίτες. Το θέμα αποκαλύφθηκε δύο χρόνια αργότερα και σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, διεξάγεται έρευνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Κυβερνητική πηγή του Παρισιού υποστηρίζει ότι, όλοι σχεδόν όλοι συμμετείχαν στην σύνοδο του G20 πριν δύο χρόνια που είχε διεξαχθεί στη γαλλική πρωτεύουσα είχαν μολυνθεί με τον «δούρειο ίππο»της γυμνής Κάρλα, όπως αξιωματούχοι από την Τσεχία, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία και τη Λετονία.

Το γεγονός ότι η Κάρλα έγινε χωρίς να το γνωρίζει "δούρειος ίππος", δεν έχει σχολιαστεί, προς το παρόν, από το περιβάλλον του Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα, πάντως, με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ιδέα των χάκερς βρήκε εύκολα τον στόχο της αφού πόνταρε στον γυμνό παρελθόν της νυν τραγουδίστριας. Η Κάρλα νυμφεύτηκε το 2008 τον Σαρκοζί και στην αρχή της καριέρας της ως μοντέλο , έκανε συχνές εμφανίσεις όπως την γέννησε η... μαμά της σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών χαροποιώντας ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό.

Σήμερα, απολαμβάνει, όπως έχει η ίδια δηλώσει, τον σύζυγό της, ο οποίος έχει πλέον άφθονο χρόνο για να ασχοληθεί με την ίδια και την κόρη τους.