Ένας 43χρονος, πρωταθλητής του μπόντι μπίλντιγκ στην Ιταλία, συνελήφθη, μετά από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, βάσει της οποίας κατηγορείται ότι χάραξε με πυρακτωμένο σίδερο τα αρχικά του ονόματός του στο δέρμα της κοπέλας.

Η ασύλληπτη αυτή πράξη φέρεται να είναι αποτέλεσμα της παθολογικής ζήλειας του συλληφθέντα στην περιοχή Μοντεβέρντε της Ρώμης, που κατηγορούσε μεταξύ των άλλων την 32χρονη σύντροφό του ότι "τον απατούσε, και, εκτός αυτού, του έφερνε και γρουσουζιά".

Η γυναίκα ήταν υποχρεωμένη να τον ειδοποιεί για κάθε της μετακίνηση, με ένα μέσο όρο 15 τηλεφωνημάτων την ημέρα. Πριν από περίπου ένα μήνα, επιστρέφοντας στο σπίτι η γυναίκα, μετά από έντονο διαπληκτισμό αναγκάσθηκε να ξαπλώσει σε πάγκο του μπόντι μπίλντιγκ όπου ο ανισόρροπος σύντροφός της την ακινητοποίησε, της φόρεσε χειροπέδες και αμέσως μετά χάραξε στο δέρμα της, με πυρακτωμένο σίδερο, τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του: Ν.Τ.

Παράλληλα, αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει την όλη σκηνή με ερασιτεχνική βιντεοκάμερα. Το θύμα επισκέφθηκε το πρώτων βοηθειών όπου οι γιατροί αφού υπέγραψαν αναρρωτική άδεια ενός μηνός για να μπορέσει να επουλωθεί η πληγή, έπεισαν την 32χρονη, που παρουσίαζε και εμφανή συμπτώματα νευρικής εξάντλησης, να καταγγείλει το όλο συμβάν στην αστυνομία.