current views are: 1

19 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση20:54

Κατέρρευσε οροφή σε θέατρο του Λονδίνου – Δεκάδες τραυματίες (φωτό)

Τουλάχιστον 85 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι επτά σοβαρά έπειτα από κατάρρευση τμήματος οροφής σε γνωστό θέατρο του Λονδίνου. Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι θεατές.

Δημοσίευση 20:54’
αρθρο-newpost

Τουλάχιστον 85 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι επτά σοβαρά έπειτα από κατάρρευση τμήματος οροφής σε γνωστό θέατρο του Λονδίνου. Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι θεατές.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελισσάρης – Λυμπερίδης

Τουλάχιστον 85 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι επτά σοβαρά, έπειτα από κατάρρευση τμήματος οροφής στο γνωστό θέατρο «Apollo» του Λονδίνου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη θεατρική παράσταση. Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι θεατές. Σοκαριστικές μαρτυρίες.

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο σημείο, όλοι όσοι βρισκόταν στο κτίριο απεγκλωβίστηκαν. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν άτομα που αιμοραγούσαν να βγαίνουν έξω, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία συνολικά 65 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του θεάτρου, περίπου 700 άτομα παρακολουθούσαν την ώρα του συμβάντος την παράσταση.

Σοκαριστικά είναι τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες σε βρετανικά ΜΜΕ.

«Ολόκληρη η οροφή έπεσε στο κοινό, ακριβώς μπροστά μας», είπε μία γυναίκα στο BBC, και συνέχισε: «Μας προστάτευσε ο εξώστης και καταφέραμε να βγούμε έξω».

Άλλη μία αυτόπτης ανέφερε πως άκουσε ήχους σπασίματος πριν η οροφή καταρρεύσει. «Στο θέατρο ξαφνικά έπεσε σκοτάδι και παντού υπήρχαν σύννεφα σκόνης», είπε. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατέρρευσε τμήμα του θεωρείου με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να παγιδευθούν και να υπάρξουν θύματα.

Στο θέατρο παιζόταν το βραβευμένο έργο «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του Μαρκ Χάντον.


σχετικα αρθρα