Δεν πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του, με τις εισπράξεις της ημέρας, κι ο επιτήδειος που καιροφυλακτούσε αιφνιδίασε τον 69χρονο καταστηματάρχη, αποσπώντας το τσαντάκι του που περιείχε 6.800 ευρώ.

Όπως κατάγγειλε στην Αστυνομία, ο 69χρονος δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο στις 7.10 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα του ειδών ένδυσης, στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό.

Μόλις άνοιξε την πόρτα του οδηγού, δέχθηκε την επίθεση από τον άγνωστο, που βίαια τον πέταξε στο έδαφος, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το τσαντάκι που είχε στον ώμο του.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, χωρίς ο παραπονούμενος καταστηματάρχης να μπορέσει να διακρίνει κάποια χαρακτηριστικά του. 

Δραστήριοι ήταν κατά τη χθεσινή μέρα και οι διαρρήκτες, που εκμεταλλευόμενοι την απουσία ενοίκων από τα σπίτια τους, «έμπαιναν κι έβγαιναν» με κοσμήματα, ηλεκτρονικές κι ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και χρήματα. 

Στην Αστυνομία καταγγέλθηκαν χθες το απόγευμα δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες στην περιοχή Γερμασόγειας και στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.