Ανήμερα των Χριστουγέννων έδρασαν οι εμπρηστές στη Λεμεσό, καταστρέφοντας 4 πολυτελή αυτοκίνητα, που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην λεωφόρο Αμαθούντας.

Η φωτιά στα οχήματα εκδηλώθηκε δεκαπέντε λεπτά πριν τις το πρωί, λαμβάνοντας διαστάσεις και κινητοποιώντας 4 πυροσβεστικά οχήματα. Οι πυροσβέστες περιόρισαν τις φλόγες στα οχήματα που αποτέλεσαν, σύμφωνα με τις ενδείξεις, στόχο των εμπρησμών, όμως προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές και στο κτίριο της πολυκατοικίας Zavos Beach Apartments.

Οι περισσότεροι ένοικοι είναι ξένοι κι αυτό το διάστημα απουσιάζουν στο εξωτερικό. Από την Αστυνομία καταβάλλονται προσπάθειες να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες των 4 πολυτελών αυτοκινήτων που καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως κι ενός ακόμη που υπέστη ζημιές από τη φωτιά, για το κακόβουλο γεγονός.

Οι δράστες, όπως διαπιστώθηκε, περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτη ύλη και στη συνέχεια τα παρέδωσαν στην πυρά. Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα και στο κτίριο, χωρίς να έχουν επακριβώς ακόμη εκτιμηθεί, υπολογίζεται πως μπορεί να ξεπεράσουν τις 250 χιλιάδες ευρώ.