Νεκρός είναι από πύθωνα ένας φρουρός ασφαλείας σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπως ανέφερε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το usatoday.com, το περιστατικό συνέβη στις 3 π.μ. όταν ο πύθωνας 4,5 μέτρων διέσχιζε ένα δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο Bali Hyatt, δήλωσε ο βοηθός διευθυντή ασφαλείας του ξενοδοχείου, που είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης, Αγκούνγκ Μπάουα.

Το θύμα, Αμπάρ Αριάντο Μούλιο, 59 ετών, φύλακας σε κοντινό εστιατόριο, προσφέρθηκε να βοηθήσει στη σύλληψη του φιδιού, το οποίο είχε εντοπισθεί πολλές φορές στο παρελθόν κοντά στο ξενοδοχείο.

Ο Μούλιο κατάφερε να αρπάξει το κεφάλι του φιδιού και την ουρά του και να τα βάλει στους ώμους του, αλλά ο πύθωνας τυλίχτηκε γύρω από το σώμα του και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου, δήλωσε ο Μπάουα.

Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν το περιστατικό δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και κάλεσα την αστυνομία, η οποία δεν κατάφερε να σώσει τον άνδρα. Ο πύθωνας διέφυγε σε γειτονικούς θάμνους και η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητεί.

«Συνέβη τόσο γρήγορα» δήλωσε ο Μπάουα. «Λυπόμαστε πάρα πολύ που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε για να τον βοηθήσουμε».

TAGS