current views are: 1

2 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση08:11

Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σώσει ένα παιδάκι

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο μετά την πτώση του κατά τη διάρκεια του σκι στις γαλλικές Άλπεις. 

Δημοσίευση 08:11’
αρθρο-newpost

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο μετά την πτώση του κατά τη διάρκεια του σκι στις γαλλικές Άλπεις. 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο μετά την πτώση του κατά τη διάρκεια του σκι στις γαλλικές Άλπεις

Κάθε μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από το ατύχημα και τα αίτια που το προκάλεσαν με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως η γερμανική Bild να κάνουν μέχρι και αναπαράσταση της κατάβασης του Σουμάχερ από την συγκεκριμένη πίστα. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας ο Σουμάχερ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σώσει ένα μικρό κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρεται ο 44χρονος και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι στο Μεριμπέλ, παρέα με μια φιλική παρέα. Κάποια στιγμή, η κόρη ενός φίλου του έπεσε από μια πλαγιά που κατέβαινε, με τον 44χρονο να τρέχει ως εμπειρότερος να την βοηθήσει.

Ωστόσο, ο Σουμάχερ βγήκε από την προκαθορισμένη διαδρομή και πάτησε σε βαθύ χιόνι με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το δεξί μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο που βρισκόταν στο σημείο εκείνο.

Ο δημοσιογράφος της Bild μάλιστα βρέθηκε στο σημείο και αναπαρέστησε το τρόπο που κινήθηκε στην πλαγιά ο Μίκαελ Σουμάχερ. 

Ο Σουμάχερ ενώ βρισκόταν εντός της πίστας, σε κάποιο σημείο αποφάσισε να περάσει στο δύσβατο κομμάτι της πλαγιάς, όπου το χιόνι ήταν απάτητο και υπήρχαν παντού μεγάλοι βράχοι και πέτρες.

Ένα ψυχολογικό ράκος είναι η σύζυγος του πρωταθλητή η οποία δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του. Όπως δήλωσε η μάνατζερ του Σουμάχερ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση ωστόσο παραμένει δυνατή για τον Μίκαελ και τα παιδιά τους. 

Στο πλευρό της έχει σπεύσει η μητέρας της αλλά και ο πατέρας του Μίκαελ Σουμάχερ προκειμένου να της συμπαρασταθούν αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας. 

Η Κορίν Σουμάχερ φεύγει από το νοσοκομείο για λίγη ώρα προκειμένουν να πάει να φάει κάτι πρόχειρο και στη συνέχεια επιστρέφει στον σύζυγό της περιμένοντας από λεπτό σε λεπτό για ένα σημάδι βελτίωσης. 


σχετικα αρθρα