Τα πιο δύσκολα γενέθλια για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος μπαίνει σήμερα στο 45ο έτος της ζωής του καθηλωμένος στο κρεβάτι της εντατικής του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. 

Εκατοντάδες φίλοι και οπαδοί του υπερπρωταθλητή συρρέουν από την Γαλλία και την Ιταλία τις τελευταίες ώρες στην Γκρενόμπλ ως ένδειξη συμπαράστασης, ενώ προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν μια σιωπηλή αγρυπνία ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον παγκόσμιο πρωταθλητή της F1. 

Η Φεράρι, ομάδα με την οποία ο Σουμάχερ πήρε 5 συνεχόμενους τίτλους F1, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του πιλότου, διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης έξω από το γαλλικό νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε στο Facebook, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο πιλότο που τις χάρισε μεγάλες διακρίσεις και καλεί όλο το κόσμο να εκφράσει την αγάπη του στην εκδήλωση που διοργανώνει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. 

«Σε αυτές τις δύσκολες μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του, η Σκουντερία Φεράρι Κλαμπ, θέλει να δείξει την υποστήριξή της στον Μίκαελ Σουμάχερ και διοργανώνει μια ήσυχη και σεβάσμια εκδήλωση «Όλοι στα Κόκκινα» στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ», αναφέρει μεταξύ αλλών η ανακοίνωση της Σκουντερία.

Η οικογένεια του Μ. Σουμάχερ ευχαρίστησε όλους όσους εκφράζουν τη υποστήριξή τους, ενώ περιγράφουν τον άνθρωπό τους ως «μαχητή». Από την πλευρά τους οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.