Τα πιο δύσκολα γενέθλια της ζωής του περνάει ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται για έκτη ημέρα στην εντατική, σε κώμα, έπειτα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι γαλλικές Άλπεις.

Η κατάσταση του πρώην άσου της Formula 1 εξακολουθεί να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση με τους γιατρούς πλέον να μην εκδίδουν ανακοινωθέντα παρά μόνο εάν σημειώνονται σοβαρές μεταβολές στην υγεία του.

Την ίδια ώρα πολλοί οπαδοί του γερμανού πιλότου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στον αγώνα που δίνει για τη ζωή του ο Σουμάχερ

Εκατοντάδες κόσμου κάθε ηλικίας, καθώς και δημοσιογράφοι βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου σε μία σιωπηλή συγκέντρωση. Μέλη των κλαμπ της Ferrari από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ σήμερα το πρωί με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Σύμφωνα με το BBC,  ο εκπρόσωπος της Ferrari Ρενάτο Μπισινιάνι, δήλωσε ότι οι θαυμαστές του Σουμάχερ κλήθηκαν να ντυθούν στα κόκκινα και να κρατούν σημαίες της εταιρείας και επέμεινε ότι η διοργάνωση δεν αποσκοπεί στην προώθηση της εταιρείας ή των πελατών της.