Την κάμερα που ήταν προσαρτημένη στο κράνος του σκι του Μίκαελ Σουμάχερ εξετάζουν οι ερευνητές, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι Αρχές ευελπιστούν να βρουν στοιχεία που να διευκρινίζουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το σοβαρό ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, όπως ανέφερε πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ακόμη, η αστυνομία αναμένεται καλέσει σε κατάθεση και τον γιο του Σουμάχερ, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του ατυχήματος.

Η είδηση για την ύπαρξη κάμερα στο κράνος του βετεράνου πιλότου της Φόρμουλα 1 ήρθε στο φως αργά το απόγευνμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε τόσο τη συσκευή όσο και το κράνος στις Αρχές προκειμένου να τα εξετάσουν.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν η κάμερα έσβησε την ώρα του ατυχήματος.

Χθες, ημέρα των 45ων γενεθλίων του Μίκαελ Σουμάχερ, μέλη των κλαμπ της Φεράρι από την Ιταλία και τη Γαλλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ διοργανώνοντας σιωπηρή συγκέντρωση για να τιμήσουν τα γενέθλια του θρύλου της Φόρμουλα 1.

Ο γερμανός επτάκις πρωταθλητής παραμένει σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημά του στο θέρετρο Μιραμπέλ που του επέφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη.