Με το νέο χρόνο, επανήλθε στη Λεμεσό το φαινόμενο της παράνομης διοργάνωσης «νυχτερινού ράλι», από νεαρούς οδηγούς ηλικίας από 18 μέχρι 25 χρόνων.

Χθες βράδυ, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό, στον κάθετο δρόμο που ενώνει το Λιμάνι με τον αυτοκινητόδρομο «είχαν παραταχθεί» γύρω στα 15 αυτοκίνητα και ετοιμάζονταν για κόντρες.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν ένα όχημα, χωρίς αριθμούς εγγραφής, να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακόψουν το συγκεκριμένο όχημα και να συλλάβουν τον οδηγό του.

Ο οδηγός, στη συνέχεια απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί, εν αναμονή του μηχανικού ελέγχου του οχήματος. Το αυτοκίνητο κατακρατήθηκε, καθώς υπάρχει υπόνοια για αλλαγή του αμαξώματος του. Όπως δηλώνει ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού κ. Μιχάλης Κατσουνωτός, η επικίνδυνη «κούρσα» φαίνεται να ήταν η πρώτη της χρονιάς, όμως δεν θα καμφθούν οι προσπάθειες της Υπηρεσίας του, για περιορισμό των τροχαίων παραβάσεων, πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και στην ουσία για τη μέριμνα, προς όφελος των ίδιων των νεαρών που παρανομούν και κινδυνεύουν στην άσφαλτο.