Μετά την αποκάλυψη του Closer για τον κρυφό δεσμό του γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό, Ζιλί Γκαγέ, χθες το βράδυ άρχισε να διαδίδεται η φήμη ότι η ηθοποιός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες γάλλου μπλόγκερ, ο οποίος επικαλείται πληροφορίες δημοσιογράφου του αξιόπιστου τηλεοπτικού δικτύου, Μ6, η Γκαγέ αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ολάντ τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η πληροφορία αυτή περί εγκυμοσύνης, που διαδόθηκε από το προφίλ του γάλλου μπλόγκερ με το όνομα Le Reel στο Twitter, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευσθεί επισήμως.

Λίγο μετά την ανάρτησή της, η πρώην βουλευτής των Τόρι, Λουίζ Μένς, έγραψε: «Γάλλος μπλόγκερ τουίταρε ότι η Γκαγέ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Η Βαλερί δεν είναι πια Πρώτη Κυρία».

Εκπρόσωπος του δικτύου Μ6 αρνήθηκε «οποιαδήποτε γνώση της φήμης», ενώ τα Ηλύσια Πεδία ανέφεραν «ουδέν σχόλιον» για την είδηση.

Οσο για τη Βαλερί Τριερβελέρ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Παρασκευή με νευρικό κλονισμό μετά τις αποκαλύψεις της ερωτικής περιπέτειας του συντρόφου της.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο Φρανσουά Ολάντ δεν έκανε κάποια αναφορά για την επί επταετία σύντροφό του, αρνούμενος να πει αν παραμένει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, απορρίπτοντας ερωτήσεις για την «πολυτάραχη» ερωτική του ζωή.